Tulevia tapahtumia

ja tarinoita menneistä

Ennakkotietoa vuodesta 2023

Heinäkuussa tulee Hallan Ukon syntymästä kuluneeksi 160 vuotta. Siihen liittyen järjestetään Hyrynsalmen vanhalla asemalla näyttely ja mahdollisesti muitakin tapahtumia. Jos Saarijärven reitin pitkospuut saadaan korjattua voidaan järjestää opastettu päiväretki Jääkärisaareen.

Kesäretki Manamansaloon

Linkistä pääset YouTuben kuvaesitykseen
https://youtu.be/mPNf_pUB9o8

Kesäretki 6.8.2022.pdf

Jäsenkirje 2022

Jäsenkirje 2022-1.pdf

Vuosikokous 18.9.2021

Koronaepidemian vuoksi kokousta siirrettiin useaan otteeseen. Kokouksessa täydennettiin hallitusta ja päätettiin, ettei vuodelta 2021 peritä jäsenmaksuja, koska ei ole ollut toimintaa. Merkittävin päätös oli uuden yhdistyksen - Kainuun Heikkiset ry - perustaminen. Vanha Kainuun alaosasto lopettaa toimintansa ja uusi yhdistys jatkaa sen viitoittamalla tiellä. Kaikkien vanhojen jäsenten jäsenyys siirtyy uuteen yhdistykseen.

Jäsenkirje 2020

Jasenkirje_2020.pdf

Heikkisten sukujuhla 2017

Heikkisten Sukuseura kokoontui Hyrynsalmella 22.-23.7.2017.  Sukukokous ja -juhla oli osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Lauantain sukukokous pidettiin Hyrynsalmen kunnantalon valtuustosalissa. Kokouksessa tehtiin henkilövalinnat sukuneuvostoon seuraavalle kolmivuotiskaudelle 2018 – 2020. Uudeksi esimieheksi valittiin Hannakaisa Heikkinen Kiuruvedeltä.

Sunnuntaina ohjelma alkoi jumalanpalveluksella Hyrynsalmen kirkossa. Lounaan jälkeen oli pääjuhla Iston koulun Festia-saliissa. Juhlapuhujana oli professori Reijo Heikkinen, joka kertoi Hallan Ukon merkityksestä Suomen itsenäisyyden alulle panijana.

Kuvakertomus sukujuhlasta

Heikkisten_sukujuhla_2017.pdf

Kainutlaatuinen -tapahtuma Senaatintorilla 2014

Heikkisten sukuseuran Kainuun osasto esiintyi Kainutlaatuinen -tapahtumassa Helsingin senaatintorilla 13.-15.6.2014. Yhteistyökumppaninamme oli Sodan ja Rauhan Rata ry Hyrynsalmelta.  Kainuusta tapahtumaan osallistui kahdeksan talkoolaista ja heidän lisäkseen avustamassa oli Otso Heikkinen Keuruulta ja Liisa Angervo Hyvinkäältä.

Kuvakertomus Senaatintorin tapahtumasta

Kainutlaatuinen -tapahtuma 2014.pdf